1000 Sofia, 72 Vitosha Blvd |     +359 887567770  |   
CrystalSpa.eu

Zen

Zen

Cere o ofertă

În sfârșit, este aici: un sistem de hidromasaj cu adevărat invizibil, pentru modele cu linii absolut curate și cuve complet lipsite de ieșiri și jeturi exterioare. Sistemul Ghost, un brevet exclusiv Treesse, este numit după invizibilitatea sistemului său de hidromasaj, complet încorporat în interiorul căzii. Sistemul are o deschidere subțire în jurul marginilor interioare care adăpostește un număr mare de jeturi orientate corect.

CARACTERISTICI ȘI OPȚIONALE:

hidromasaj
airpool
sistem de filtrare cu cartuș
încălzitor
led terapie prin culoare
ozonator
perne pentru tetiere
panouri laterale
capac termic
fitinguri pentru schimbul de căldură

Предимствата от употребата на джакузи хидромасажна вана Zen за дома и хотела

Джакузи хидромасажна вана 1
Външно джакузи - Отдайте се на релакс!

Ние от Кристал Спа & Уелнес предлагаме иновативна джакузи хидромасажна вана Zen, която е идеална както за външно, така и за вътрешно използване, за дома и за хотела. Тази джакузи хидромасажна вана е проектирана да предоставя върховно релаксиращо изживяване с помощта на 40 броя HIDRO дюзи, които са прецизно съобразени да подобряват здравето и благосъстоянието на всеки ползвател. Външната джакузи хидромасажна вана, предлагана от нас, осигурява релаксация и хармония във възможно най-луксозни условия. Тя се вписва без никакъв проблем във външна и вътрешна среда, приложима е за дома и за хотела. Благодарение на модерната технология и елегантния дизайн, тези джакузи хидромасажни вани са също така изключително лесни за поддръжка, което ги прави практичен избор за вас.

Как джакузи хидромасажната вана Zen подобрява качеството на живот на човека

Джакузи хидромасажната вана Zen е разработена с мисъл за максимално удовлетворение на нуждите от релакс и здраве в домашно и хотелско пространство. С възможност за външна и вътрешна инсталация, тази джакузи хидромасажна вана е идеална за всеки, който търси луксозно убежище. Външната джакузи хидромасажна вана за дома осигурява не само място за релакс, но и мощно средство за подмладяване и детоксикация на тялото. Специалните функции за хидромасаж и хромотерапия допълнително увеличават терапевтичните ефекти, като помагат за подобряване на кръвообращението и намаляване на стреса. Нашата външна джакузи хидромасажна вана за дома предлага възможност за персонализация, което позволява на всеки клиент да създаде перфектната атмосфера за релаксация според своите предпочитания.

Поръчайте най-добрата външна джакузи хидромасажна вана за дома или хотела от Кристал Спа & Уелнес

Джакузи хидромасажна вана 2
Джакузи за дома - Насладете се на спокойствието у дома!

За тези, които търсят усъвършенствано решение за релаксация и здраве, външната джакузи хидромасажната вана за дома Zen от Кристал Спа & Уелнес предлага перфектната комбинация от стил, функционалност и лукс. Тази външна джакузи хидромасажната вана за дома осигурява изключително изживяване при всяка употреба. Възползвайте се от възможността да добавите елемент на лукс във вашето пространство с външната джакузи хидромасажна вана за дома Zen, която гарантира не само релакс, но и здравословни ползи за всички потребители. Разгледайте нашия уебсайт или се свържете с нас на +359 887567770, за да научите повече за нашите продукти и текущи промоции. Не пропускайте шанса да превърнете вашето пространство в оазис на спокойствие и здраве. Поръчайте вашата външна джакузи хидромасажна вана за дома днес и поемете по пътя към по-здравословен и релаксиращ начин на живот!

Джакузи хидромасажна вана 3
Джакузи хидромасажна вана - Направете поръчка сега!